Beställt ny soffa

I dagarna bestämdes det att hela familjen firar jul hos mig och Buster i lägenheten. Det ser jag verkligen fram emot. Beslutet fick mig att äntligen ta tag i min soffsituation. Den gamla divansoffan från ikea har gjort sitt kan man säga. Men min lägenhet är ganska gammal och svår att inreda. Den har små vinklar och vrår som gör att vissa möbler helt enkelt inte passar. Så fick jag nys om att Mio har en kampanj som heter Drömsoffa före jul. Hos dem kan man alltså designa och skräddarsy sin nya soffa online och skicka iväg beställningen innan den 13 november för att få den levererad innan jul. Jag slog slag i saken direkt och satte ihop en soffa som kommer att passa perfekt i vardagsrummet. Det kanske blir en bild på resultatet när den är hemma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *