Charlotte Göteborg

Hej!
Det här blir mitt första inlägg på den här nystartade bloggen. Jag som skriver heter Charlotte och bor i Haga i Göteborg. Jag har precis börjat vandra en ny väg i livet då jag precis skilt mig från mannen jag levt med i 12 år. Den här bloggen kommer att vara lite som en dagbok där jag kan ventilera min tankar om livet och vardagen.
Jag har precis börjat arbeta på Akademibokhandeln i Nordstan, vilket bara kan beskrivas som en livslång dröm som slår in. Jag har alltid älskat att läsa, såväl skönlitteratur som krönikor eller varför inte faktaböcker. Jag har praktiskt taget ett eget bibliotek hemma haha!
Följ mig för vidare inlägg om hur det är att bo som nyskild i Göteborg, tips på böcker jag tycker om och allt annat mellan himmel och jord.
Ha det bra så hörs vi
Charlotte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *