Rekord i antalet läsare!

Såklart vill jag, som alla andra bloggare, ha många läsare. Nu är jag uppe i över 66 unika besökare – per dag! Det känns helt otroligt faktiskt. Tänk, lilla jag som nu på ålderns höst har börjat blogga och att det faktiskt är någon som intresserar sig i det jag skriver om. Tusen tack alla! Och tack till de som hjälpte mig med sökmotoroptimering i Göteborg. Jag har lärt mig så mycket tack vare dem och jag ska försöka använda mig av deras tips nu när jag vill få folk att läsa mina tips. Det handlar helt enkelt om att ha bra innehåll som folk vill läsa. Svårare än så är det nästan inte!

Nu ska jag tillbaka till mitt bakande, så här ser det ut nu. Får se om jag delar med mig av slutresultatet sen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *