Peter Jöbacks Julshow

Jag har haft en fantastisk kväll!
Jag fick en tidig julklapp av min dotter att få gå och se Peter Jöbacks julshow på The Theatre här i Göteborg. Hon vet ju hur mycket jag älskar Peter Jöback och hade därför sett till att vi fick en helkväll med middag och fantastisk julmusik från en av mina favoritartister!
Han spelade bland annat sin låt Jag kommer hem igen till jul och jag måste erkänna att jag inte kunde hålla tillbaka tårarna, det var så vackert!
Jag blev faktiskt intervjuad när jag var där på julshowen och det var något jag inte tidigare varit med om kan jag meddela. Det var ett företag som hette Explainer som gjorde en reklamfilm om själva showen. De var runt hos publiken och pratade med många, intervjuade samtidigt som de filmade. Och självklart dök linslusen, jag, upp där helt plötsligt! Så nu kanske man blir kändis hehe 😉
Jag önskar er alla en fantastisk julledighet, själv ska jag spendera den i Stockholm hos min äldsta!
Ha det bra och God Jul
Charlotte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *