Nu säljer vi

Jag säljer nu min gamla koloni för jag har har länge funderat på att skaffa någon liten sommarstuga ute vid havet dit jag kan ta med mig Buster och få vara lite ifred. Har tagit hjälp av ett företag som heter Flodatakvård som jobbar med fasadtvätt i Göteborg och de har tvättat och gjort rent hela huset. Det blev sååå fint och jag tror verkligen det kommer höja värdet på kolonin. Gå in på den sidan och be om en kostnadsfri rådgivning – det kan jag verkligen rekommendera.

Jag och Åsa (min kollega) diskuterade sommarstugor över lunchen idag och då berättade hon att när hon och hennes man skaffade sommarstuga för fem år sedan. Det är ett så kallat Attefallshus vilket såg väldigt fiffigt ut. Det finns så fina hus och det är precis något sådant jag är ute efter! Jag blir alldeles pirrig bara av att skriva om det, att jag och lilla Buster kanske ska bli med sommarstuga. Tjoho vad roligt! Nu ska jag fortsätta leta vidare!
Ha det super
Charlotte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *