Så var semestern slut

Då var det dags att lämna stugan för den här sommaren och bege sig tillbaka till stan. Känns alltid lite vemodigt när semestern är förbi, men visst ska det bli kul att träffa alla mina kära kollegor igen! Jag har inte hållit er så uppdaterade på sistone, men sommaren är till för att lägga ifrån sig elektroniken och umgås med nära och kära. Det tycker i alla fall jag! Barnen och barnbarnen har varit flitiga besökare, alltid lika roligt. Annars har det bara varit Buster och jag, och något besök från stuggrannarna då och då. En hel del läsning har jag hunnit med också. Det kanske blir en lista i ett senare inlägg. Nu ska jag packa färdigt de sista väskorna.

Hoppas ni har haft en härlig semester!

!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *